top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

XXJULÍA

Locatie

Tilburg

Services

Branding en Identiteitsontwerp, Grafisch Ontwerp, Webdesign, Fotografie

XXJULÍA is de artiestennaam van Julie Benoit, een Belgische zangeres, muzikant en producer. Julie timmert hard aan de weg als artiest. Wij zijn een samenwerking aangegaan om voor haar een complete branding plus website op te zetten.

Julie weet goed wie ze is en waar ze voor staat, en dit wilden we graag in de branding weerspiegelen. We kozen voor een combinatie van sterk rood met zachtere kleuren om zowel haar krachtige als haar zachte kant te benadrukken. Daarnaast kozen we lettertypes die passen bij Julie's DIY-stijl. Voor deze branding werkten we met mixed media, door onder andere collages en gescheurd papier te scannen. Dit thema laat zien hoe Julie's muziek en branding samenkomen als een DIY-magazine, waarin ze haar eigen wereld creëert en daarover vertelt.

Naast het grafische ontwerp hebben we ook foto's met Julie gemaakt die we verwerken in de branding. Deze foto's versterken haar visuele identiteit en zorgen voor een persoonlijke touch in het geheel.

De website is een veelzijdig promotieplatform en contactpagina voor boekers en fans. Hier vind je Julie's laatste muziek, haar concertkalender, (live) video's en meer. Het resultaat is een dynamische en veelzijdige online aanwezigheid die Julie's artistieke visie en persoonlijke stijl weerspiegelt.

bottom of page