top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Verlichte Herinnering West Betuwe

Services

Branding en Identiteitsontwerp, grafisch ontwerp

Locatie

Deil

Voor Verlichte Herinnering West Betuwe heb ik met veel plezier een nieuw logo en branding ontworpen. Deze organisatie, opgericht door Pieter van der Keur (rouw- en verliesbegeleider), Stephanie Stoops (afscheidsfotograaf) en Jeanine Tucker (uitvaartbegeleider), biedt mensen een bijzondere gelegenheid om samen herinneringen te delen en steun te vinden in hun rouwproces. Het evenement vindt plaats op 21 juni, de langste dag van het jaar, wat een belangrijke inspiratiebron voor ons ontwerp was.

Verlichte Herinnering is erg gepassioneerd over hun werk en het helpen van anderen. Ze wilden een logo dat warmte, liefde en verbondenheid uitstraalt, passend bij de essentie van hun organisatie. Samen bespraken we verschillende ideeën en kwamen we tot een ontwerp dat aan al hun wensen voldeed.

Het nieuwe logo behoudt de vorm van een hart met een vlam, symboliserend de warmte en liefde die centraal staan in hun missie. Het kleurenpalet van goud, oranje en geel is geïnspireerd op de zon en de langste dag van het jaar, wat het warme karakter van het evenement benadrukt. We kozen ook voor een modern en vriendelijk lettertype dat de toegankelijkheid en gastvrijheid van Verlichte Herinnering West Betuwe benadrukt.

bottom of page