top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

iMac mockup van website design voor Tarrant Corporate Housing

Tarrant Corporate Housing

Locatie

Texas, Verenigde Staten van Amerika

Services

Branding en Identiteitsontwerp, Grafisch ontwerp, Webdesign

In onze samenwerking met Tarrant Corporate Housing, gevestigd in Texas, VS, hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een vernieuwde visuele identiteit, passend bij hun dienstverlening gericht op moderne gemakken en warme gastvrijheid voor zakelijke klanten.

Het ontwerpproces begon met een grondige analyse van Tarrant Corporate Housing's waarden en doelgroep. Op basis hiervan hebben we een kleurenpalet samengesteld dat bestaat uit blauwtinten en lichte aardetinten. Deze keuze is geïnspireerd door de weidse luchten en natuurlijke landschappen van Texas, waarmee we hun lokale identiteit wilden benadrukken en tegelijkertijd een professionele en uitnodigende sfeer wilden creëren.

Voor het logo hebben we gekozen voor een modern design met een abstract icoon. Dit ontwerp symboliseert zowel de dynamiek van de zakelijke markt als de persoonlijke benadering van Tarrant Corporate Housing. Het icoon is zodanig ontworpen dat het zowel op zichzelf staat als deel uitmaakt van het grotere geheel van de merkidentiteit.

Elke stap in dit designproces was gericht op het creëren van een coherente en aansprekende visuele presentatie, die zowel de zakelijke professionaliteit als de gastvrijheid van Tarrant Corporate Housing weerspiegelt. Het resultaat is een visuele identiteit die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook strategisch afgestemd op de markt en de klanten van Tarrant Corporate Housing.

bottom of page