top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Finesse Uitvaart Tablet Website

Finesse Uitvaartbegeleiding

Locatie

Deil

Services

Grafisch ontwerp, Branding en Identiteitsontwerp, Webdesign

Finesse Uitvaartbegeleiding onderscheidt zich in de uitvaartbranche met een warme, eigentijdse en persoonlijke benadering. Ze streven ernaar om voor elke familie een uniek en respectvol laatste eerbetoon te creëren dat de essentie van hun dierbare weerspiegelt. Deze filosofie vormde de kern van onze samenwerking.

Onze taak was om een nieuw logo en huisstijl te ontwikkelen die deze waarden uitdraagt. Het resultaat is een branding die niet alleen de warmte en persoonlijkheid van Finesse belichaamt, maar ook hun professionele toewijding aan het verzorgen van een waardig afscheid. Het logo combineert subtiele elegantie met een modern gevoel, wat perfect aansluit bij Finesse's benadering van uitvaartbegeleiding. Het kleurenpalet van het logo is geïnspireerd door de Betuwe, met zijn rivieren en weilanden, en de ondergaande zon die het landschap vaak een warme oranje gloed geeft, weerspiegelend de serene en zorgzame natuur van Finesse.

Het logo is veelzijdig ontworpen om geschikt te zijn voor diverse toepassingen, zoals social media, printmateriaal en meer. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat het logo in verschillende contexten effectief en herkenbaar blijft.

De nieuwe huisstijl komt tot uiting in de recente krantenadvertentie van Finesse, te vinden in Het Kontakt West Betuwe.

Daarnaast hebben we een complete website voor Finesse ontwikkeld. De website van Finesse Uitvaartbegeleiding is ontworpen om bezoekers een warm welkom te heten en ze op hun gemak te stellen tijdens een vaak moeilijke periode. Met een gebruiksvriendelijke interface kunnen bezoekers in hun eigen tempo navigeren en de informatie vinden die ze nodig hebben over uitvaartdiensten en gerelateerde onderwerpen.

Door middel van duidelijke en begrijpelijke inhoud worden bezoekers stap voor stap begeleid door het proces van het regelen van een uitvaart. Van praktische informatie over diensten en producten tot tips voor het omgaan met verlies en rouw, de website fungeert als een uitgebreide bron van ondersteuning en kennis.

bottom of page