top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Social media posts voor Body Benefit Fysiotherapie

Body Benefit Fysiotherapie

Locatie

Beesd en Den Bosch

Services

Branding en Identiteitsontwerp, Grafisch Ontwerp, Webdesign, Content Creatie en Copywriting, Social Media Marketing, Fotografie en Videoproductie

In onze samenwerking met Body Benefit Fysiotherapie hebben we een uitgebreid pakket van diensten geleverd, waaronder branding en identiteitsontwerp, grafisch ontwerp, webdesign, content creatie en copywriting, social media marketing, fotografie en videoproductie. Dit project was gericht op het versterken van de visuele en communicatieve aanwezigheid van Body Benefit in overeenstemming met hun filosofie over de verbondenheid van lichaam en geest.

We begonnen met het vernieuwen van het bestaande logo van Body Benefit, waarbij we subtiele wijzigingen aanbrachten om het meer in lijn te brengen met hun huidige visie en aanpak. Het kleurenpalet dat we hebben ontwikkeld, bestaat uit tinten groen, grijs, wit en zwart. Deze kleuren zijn zorgvuldig gekozen om zowel de rustgevende als professionele aspecten van Body Benefit Fysiotherapie te benadrukken. Groen staat symbool voor gezondheid en welzijn, terwijl de neutrale kleuren grijs, wit en zwart zorgen voor een balans en een professionele uitstraling. Aan de hand van deze huisstijl hebben wij verschillende marketingmaterialen ontworpen die door Body Benefit in gebruik zijn genomen.

Voor de website van Body Benefit hebben we een gebruiksvriendelijk ontwerp gecreëerd, ondersteund door boeiende en informatieve content die hun benadering van holistische gezondheid benadrukt. We hebben uitgebreid copywriting verzorgd, gericht op het verhelderen van hun unieke benadering van fysiotherapie, waarbij zowel het lichaam als de geest centraal staan.

Onze inspanningen op het gebied van social media marketing waren erop gericht om de online zichtbaarheid van Body Benefit te vergroten en de lokale gemeenschap aan te spreken. Dit werd aangevuld met content creatie in de vorm van tekst, fotografie en videoproductie.

Deze samenwerking met Body Benefit Fysiotherapie heeft een holistische en samenhangende merkidentiteit opgeleverd, die hun inzet voor een evenwichtiger en gezonder leven weerspiegelt.

bottom of page