top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Bed & Breakfast 'Bij De Bolle'

Locatie

Beesd

Services

Branding en Identiteitsontwerp, Webdesign, Tekstverwerking

'Bij De Bolle' is een bed & breakfast in Beesd, gerund met liefde en gastvrijheid door Ella van der Aa. Dit wilden we graag weerspiegelen in het nieuwe ontwerp voor de website.

De website heeft een volledige opfrisbeurt gekregen, waardoor hij niet alleen duidelijker en makkelijker te navigeren is, maar ook een passende sfeer uitstraalt. We begonnen met een analyse van de oude website en de feedback van de eigenaresse. De oude site was donker en soms onduidelijk.

Het nieuwe ontwerp is licht, overzichtelijk en warm, en weerspiegelt de zorg van de eigenaresse. Bovendien bevat het nu alle informatie die een potentiële bezoeker nodig heeft, inclusief handige links naar lokale bezienswaardigheden en diensten. Foto's van de woning en omgeving zijn nu prominenter aanwezig in een fotogalerij en naast de teksten, wat een beter beeld geeft van wat gasten kunnen verwachten.

De website is een one-pager, waardoor navigeren eenvoudig is. Daarnaast biedt de site duidelijke contactinformatie voor geïnteresseerden.

bottom of page